Werkzaamheden op Tennifun ter voorbereiding op Demodagen CLIX 12 en 13 maart

Komend weekend kan u op TC Tennifun Hoegaarden kennismaken met de mogelijkheden van een CLIX-gravel terrein. De CLIX-groep organiseert immers zowel op zaterdag 12 en zondag 13 maart een demodag op gastclub TC Tennifun Hoegaarden. Geïnteresseerden kunnen zo komen kennismaken met het compleet vernieuwende concept van CLIX-gravel. Tevens kan u de verplaatsbare padelkooi uittesten.

Door de pandemie zaten afgelopen winter weer heel wat clubs met de handen in het haar. Omdat er vanuit de overheid werd beslist dat binnensport voor amateurspelers verboden was, konden zij hun leden voor het tweede jaar op rij geen wintertennis aanbieden. Outdoor gravelvelden zijn immers bij winterse toestanden niet bespeelbaar. CLIX kwam met een alternatief dat het mogelijk maakt om zowel in de zomer en de winter op een perfect terrein BUITEN te tennissen, bestaande uit schokabsorberende kunststoftegels bedekt met een speciaal soort CLIX-gravel.

De voorbije dagen werd er op onze gastclub TC Tennifun Hoegaarden enorm hard gewerkt om alles klaar te krijgen. Zo werd het terrein geëgaliseerd (foto 1) en werd er begonnen met de heropbouw van de versacourt (foto 2).

ALLE GEGEVENS NOG EENS OP EEN RIJTJE

*Wat: Demodag CLIX met introductie van CLIX-gravel

*Wanneer: Zaterdag 12 en Zondag 13 maart 2022

*Waar: TC Tennifun, Zavelkuilstraat 1, 3320 Hoegaarden

*Uur: tussen 14 en 17h

*Meer info: www.clix-groep.be en www.clix-floors.be/clix-gravel

*Contact: info@clix-floors.be of 0477/35 57 91

Deel dit artikel:

Veel bekeken
Interessante artikelen
clix

PERSBERICHT CLIX-GROEP

De CLIX-groep, een enthousiaste groep ondernemers, hield afgelopen weekend haar demodagen op TC Tennifun Hoegaarden. De aanwezigen konden er kennismaken met het gloednieuwe concept CLIX-gravel.

Ontdek meer »