PERSBERICHT CLIX-GROEP


De CLIX-groep, een enthousiaste groep ondernemers, hield afgelopen weekend haar demodagen op TC Tennifun Hoegaarden. De aanwezigen konden er kennismaken met het gloednieuwe concept CLIX-gravel. De CLIX-gravel ondergrond is 365 dagen op jaarbasis bespeelbaar, zowel indoor als outdoor. Je kan dit veld ook bespelen bij lange droogte, hoog aanhoudende temperaturen en bij vorst en sneeuw.

Deze ondergrond is zeer stabiel waarbij er bijna géén valse botsen te bespeuren zijn. De belijning van
dit veld wordt aangebracht op de tegels. Omdat we met een grovere korrel werken, hebt u minder stof en een betere drainage. Deze ondergrond benadert het gevoel van een gravel ondergrond zéér sterk.

Daarnaast kon er ook gespeeld worden op de verplaatsbare padelkooi, die tevens kan ingericht worden als multisport-terrein.

Op de bijgevoegde foto bovenaan ziet u Karel Piot (uiterst links op de foto) en Bob Bierkens (uiterst rechts op de foto) van de CLIX-groep. In het midden ziet u Luc Taragolla van Racing Wetteren, samen met zijn kleinzoon Cas.

De CLIX-groep kijkt tevreden terug op haar demodagen, kreeg heel wat lovende commentaren en kon verschillende contacten leggen met geïnteresseerden.

Wenst u meer info: wij zijn steeds bereikbaar via mail: info@clix-floors.be en GSM: 0477 35 57 91


Met vriendelijke groeten,


Namens de CLIX-groep,


Bob Bierkens
Karel Piot
Bram Coenen
www.clix-groep.be

Deel dit artikel:

Veel bekeken
Interessante artikelen
clix

PERSBERICHT CLIX-GROEP

De CLIX-groep, een enthousiaste groep ondernemers, hield afgelopen weekend haar demodagen op TC Tennifun Hoegaarden. De aanwezigen konden er kennismaken met het gloednieuwe concept CLIX-gravel.

Ontdek meer »